D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Hayki.ft.İtaat&Garez_ÖLÜMSÜZ ŞARKI C.tesi Ağus. 23, 2008 10:13 am | |
| Hayki-Ölümsüz Şarkı
VERSE 1
Sökemezler seni kalbimden,sökemezler seni bu bedenden Söndür küllenmiş sözcükleri kalbindeki aşk ateşinden Saldım umutlarımın hepsini bir melek istedi ben verdim Mutluluğu hayallerde sanardım baktım karşıma sen geldin Bak gökyüzüne yıldızlar tükenince sana sevdam bitecek Bak gökyüzüne bulutlar ağlıyor ama yeni bir gün görecek Gölgemde bile sen varsın ben artık anla sen olmuşum Sendeki ben vede bendeki sen kaybedebileceğim en kötü korkum Kalbimin her atışında sanki resmin canlanıyor aklımda Gözlerimi her açtığımda olmak istiyordum karşında Bir sen varsın birde hayallerim bunlar yetiyor zaten bana Ellerin ellerimden ayrılmasın yapamam ben sensiz asla Rüyalarımda gördüğüm zaman uyanmak istemiyorum ben inan Kalbim bir gemi olsa sensiz dik kıyısı olmayan bir liman Ben yapamam sensiz olamam lütfen hiç bırakma beni Anlatamam,bu beden ölümünde bile hep sevecek seni
NAKARAT x2 Söyleme aşkımızı hiç,hiç kimseye Sakla bu şarkımızı kalbinde ölesiye
VERSE 2
Yere düştüm kalkacak halim yok elini ver bana dermanım yok Sana mecburum sana muhtacım hayatım oldun farkındamısın? Her nefesimde sen varsın varsın gönlüm seninle yansın Dursun kalbim sensiz atmasın ne olur ağlama yaşlar akmasın Kırdım seni gene bir gece vakti affedermisin sevdiğim beni Bitermi sandın bendeki seni çok özledim seni seviyorum demeni Her şey bitti mazide kaldı kalemim sözleri hep sana yazdı Unutma ben seninim sende benim ben senin her şeyindim sende benim Gecelerim karıştı gündüzlerime resmini yazdım gökyüzüne Herkes görsün sevgimi bilsin adımızı kazıdım bak kalbime Hani derdin ya çıkma karşıma sakın ha sevme dokunma bana Hepsi yalandı hepsi palavra canımı iste al tek kurşunla Seni sensiz yaşamaktan korktum hep bu nedenden noktayı koydum Tükendim artık çok yoruldum virane oldum aşka boğuldum Sensiz geçen her güne isyanım dağlara taşlara yazılsın aşkım Yoruldum artık yıprandım vede dünyamda sensiz kaldım
NAKARAT x2 Söyleme aşkımızı hiç,hiç kimseye Sakla bu şarkımızı kalbinde ölesiye
VERSE 3
Aşkın yüreğime damladı damlan kaçtım o damdan koştum uzaklara Çektim resmimi hemde ilk defa inandıklarıma karşı koyanlara Sonuç sorun değil yanımda ol sen önünde eğilirim artık inan bana Oyun değil buna güvenmen gerek değişememki seni candan olanlara Heyy! Asla bilemezler bunu sevgimi çıkartabilsem içimden Kapladığın an bütün İstanbul’u kaldırımlarda bu adam savrulur Her gece sensiz dağlar uyurken senden habersiz uzaktasın diye Üzülme aşkım sen nasıl olsa bi bensem ben nasıl olsa bi sensin Lakin aşkı baki bu adam hayki gönlü baker ilk defaki Uğrum oldu birisi ruhum onda sanki (Söyle) kim koşarki nefessizce ölüme senin için(senin için) İzin verdim kraliçem al bu kalbi ele geçir Yalvarırım sana yanımda kal beni yalnız bırakma sarıl bana Sen gelmeden öncede ben çoktan öldü kendimi adadım yarınlara Meleğim yokken geçen her dakika ölümle eş gibi akla zarar Seni çok seviyorum ilham perimsin eğer gidersen ben yazamam
NAKARAT x4 Söyleme aşkımızı hiç,hiç kimseye Sakla bu şarkımızı kalbinde ölesiye | |
|