D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: SiRmC feat NURHAN C.tesi Ağus. 23, 2008 10:13 am | |
| SiRmC feat nurhan-bir günüm olsan
Boşver
Bu hayatta yırtıp atılan sayfayım Sararmıştı geçmişim önüme atılan yıllarım Çok vasattı günlerim gülmek bana yasaktı Sensiz geçen hergünümde inan çok tuhaftım Bilmiyorum düşündümde yinede ben sendeyim
Kopamadım,her hatamda bir adımla yanaştım Dün rüyamda gördüğüm hayallerimle yoldaşım
İşte bu sefer olmadı belki bende yapamadım Gözlerimden yaşlar aktı sense dönüp bakamadın Ben bir kül olsaydım eğer üflediğinde uçardım Sana açılan sözlerimle gökyüzünden bakardım Yağmur yağdığında damlalar yüzüme vururken
Göz yaşımla karışı verdi cemre düştü erkenden Yarımsa sende kaldı,sen çekip giderken
Ben bu garip talihimle 20 yılımı tepmişim Şimdi geriye baktığımda pişmanlığımı ekmişim Yalvaran ben oldum hep harcanan ümitlerimde Bir Tebessüm olmamıştı asık suretimde Gel ve kurtar al beni sayılı günlerimde
Söz ver? Ellerin ellerimde kalsın! Söz ver? Gözlerin Başka Göze Bakmasın!
Koşturan ben oldum hep hayatın yollarında Zaman akıp giderken takılı verdim son durakta Yoktu beni bekleyen başımı alıp giderken ben Elimde bir siren var,çaldım zilimi erkenden Kapattım kapımı ben,kimseyi misafir etmemiştim
Kalbim küskün herkese seninle gitmişim Benimle bir konuşsan ninni(masal) gibi dinlerim
Şimdi bir düşünsene senin yanındayım Uzanmışsın kollarımda hayallere yoldayım Sana ulaşmak istemişken hep bir engel çıkarttın Varlığında,yokluğun gibi acıydı napalım Susuz bi çölde kaldı burda aklım hoyratım
Bende kalbime gömer ve orda seni yaşarım Zaman tükendi burda bende gözümü kaparım...
NAKARAT;
-Bir günüm olsan
-Zararımdan,eriyip,biterim,solmam -Aşkından ben,yanarım mum gibi... -Ölümde gelse durmam, -Seninle aşka koşsam... -Bir günüm olsan -Zararımdan,eriyip,biterim,solmam -Aşkından ben,yanarım mum gibi... -Ölümde gelse durmam, -Seninle aşka koşsam...! | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: SiRmC feat NURHAN Paz Ağus. 24, 2008 5:42 pm | |
| sinem mp3'ü varsa eklermisin sözler hoşuma gitti sağol | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: SiRmC feat NURHAN Paz Ağus. 24, 2008 5:57 pm | |
| | |
|