D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:33 pm | |
| Kustum kinimi kimini vurdum, 6 patlarda 5 mermiyle orduyu yıktım romayı ben yaktım yanarken de baktım çok ta zevk aldım kolay işti zorbayı sattım besmeleyle yattım kalktım işime baktım rap e taktım aktım gecelere anlam kattım hecelere Yaşayan ölü misali bedenim buz gibi koptu kopacak pamuk ipi al sen de aklına yaz bu ismi (4 duvar iyi mi dinle rapimi) Tutamadım dilimi anlattı her şeyimi kırdım kemiklerini akıllanmadı
Anlat sen de nerde kalmıştın Bulut gözlüm diye başlamıştın sözlerine ben de dalmıştım gözlerine ve döktüm liriklerime Müstakildi hayatım boş boş doldu boşaldı Sahte sevgi sözleri hep kafamı dinletecek rap İki lokma aşım onu da hayat arkadaşımla paylaşırım Sana bir damla gerçeği anlatır hep doğru sözler her zaman birileri özler ve yollara düşer hep gözler Aşka aklım takıldı boş işti ki hep soldum aşık oldum bahçemde çiçeklerim sarardı ısındı bedenim sanki dirildim anladım rap im benim tek aşkım gerçekler tek gerçekti ben de başladım (NAKARAT) Duygularımı anlattım ben tifo mc gerçekleri görecek bu liriklerle insanların hepsi kalbimle başladım rap yapmaya gerçekleri anlatmaya liriklerim atom bombası ve kara gecelerin üzerine attım hiphop la patlattım Hiphop bi bomba zaten lal eden bi yer değil bu dünya zaten iyi nin yakıştığı bu yerde yer yok kötülüğe Şiirdi en çok aşkı anlatan rap bi yer verdi aşkın gerçek yanına Sen çalıp yazıp okuyup kendini kasan şair sana sesleniyorum ben rap le besleniyorum sana diyorum biz de şairdik hiç şiir çalmadık kapıları çaldık kalplere girdik Maddiyat bize ters manevi servetti yazdığımız her kelime sözlerle dağıttık Aşk kalem biz kağıttık lekesiz, kirlettiler şüphesiz şah bile sevgiye kul köledir gerçekler hep gerçek rap böyledir aşkla dalga geçenler bile bir gün köpekler gibi sevecektir bunu unutma sakın Akın akın üzerine gelen kara bulutlara yer verme sakın sakin ol solma salma kendini derdini içine atma paylaş (NAKARAT)
GEL ARTIK SENDE AŞIKSIN SÖLEME SEVMEDİGİNİ BİRGÜN PİŞMAN OLCAKSIN REPİME DİL UZATTIGIN İÇİN BEN YAKTIM ROMAYI SENİDE YAKARIM KAVRULURSUN AŞKIMLA GÖZ MİMİKLERİN DOLARDA GÖREMESSİN SEVGİMİ.....
YORUMLARINIZI BEKLİORUUUUZZZZZZZZ | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:37 pm | |
| sağol sinem merakla bekliyorum cevapları | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:41 pm | |
| valla ben senin parçalrı çok beğeniorum hani bi kaç eksik filan oluo ama onları da düzeltiorum zaten ama diğerleri beğencek mi bende merak ediorum | |
|
Mc_TiFO moderatör
| Konu: Geri: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:44 pm | |
| sağol sinem umarım en kısa zamanda bi delbüm yaparız ;) | |
|
D.C.L Admin
| |
Mc_TiFO moderatör
| Konu: Geri: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:47 pm | |
| biz çalışıp emek verirsek emin ol beğenilir sinem, | |
|
D.C.L Admin
| Konu: Geri: Mc_TiFO 'dan_KİN END Paz Ağus. 24, 2008 5:48 pm | |
| inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn | |
|