D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:03 pm | |
| İLK NEFESİM
Aynaya baktım bu yabancı benmiyim Dünya değildi yaşadığı cehennemdeyim İnsanlarla oynuyorum kim olduğunu bilmediim Oynatılmak istemem kukla olmak işim değil Oyundaki adaletsizlik ben hep körebeyim Tam bulduğum anda kaybediyorum Ne türsünüz ki akıl erdiremiyorum Hepinizde bi maske Ayşe Fatma hep yalan kimi kandırıyor Ne kadar kötülerse hepsi birbirini aklıyor Umutsuzum sürüklendim denize doğru gidiyorum Bazen esip savuruyor bazen sahile vuruyorum Herkes bana kaşı bi dalga gibi hırçın Ben gidince bütün deliler yatışsın Ben dünyadaki kapımı artık kapattım Ne işim war hep bencil bu insanlar kırıldım Düzgün kalite perfect kimseyi bulamadım İnsanlığa yakışmadın güvenimi sarstın Boş sözlerinle güvene felsefe yaptın Öğretmenini dinledin bana kafa tutma Öğretmen hep doğrudur sanma Herkesin keyfi ala rahat batıyor bazılarına hala Yeşillik kalmadı gözleri doymuyor Molierin cimrisi karşımızda Kimisi de war yemez amca
DOĞDUĞUMDA BİLE HEP AĞLADIM İLK NEFES DEĞİL ZEHİRDİ ALDIĞIM UMURSAMADIM KİMSEYİ TANIMADIM LODOS OLUP ÇILDIRDIM ESİP SAVURDUM İNSANLARLA HAYVANLARI AYNI KEFEYE KOYDUM DOĞDUĞUMDAN BERİ HERKESE SORDUM YALAKALIK MANDALIKLA ALINACAK KAR NE HEPSİ DE TÜKENECEK ÖLÜNCE DÜNYA KİMLERE KALMIŞ KİMLERE NE AĞALARA NE YALAKAYA NE DE EFEYE
Caddelerde loş bir ışık war bu gece Kaldırım taşları çıkmış her dilde Çıkan daha kalır koyulmaz yerine Belki şan şöhretti evindeki derdi Sokakta insan değil şimdi Tuzak kuran çok tuzağa düşen yok Düşürdüm tuzağıma deyip pezoluk yapma Kendi kendine tuzak kuran çok İndirdim yine deyip kalpazan olma Sana da sahte oyuncak yok Yağ küplerine gelince karınları tok Beyinleri aç azının çoğunun yok Elleri uzun çıkarlar en üst kata Kimseyi bırakmazlar tahtında yarım akıllarıyla Yaprakları savurmayı bilirim bende Yağlıdır gülüşleri hepsi oyun sahte Hiç yok olanın beyni kumarhanede Beyin çok dışarısı yok kimisine de Köyden kovmuşlar doğru söyleyince İnfazdan kaçmış kurtuluş yok bunu bile bile Savaş verilmiş ki kimin umrumnda Batıya doğru kafalar hep yerde Batı kuklası hvasızlıktan öldün Dışarı çıktın marifetini gördün Temsili suratlar sokak lambası altında İğrenmeyin birbiriniziden bakın hadi birbirinize Domuz gördük sanarlar kendilerince Her birinin yaratanı mı war sence Yazan kitap değil mi Adem den geldik biz söylesene
DOĞDUĞUMDA BİLE HEP AĞLADIM İLK NEFES DEĞİL ZEHİRDİ ALDIĞIM UMURSAMADIM KİMSEYİ TANIMADIM LODOS OLUP ÇILDIRDIM ESİP SAVURDUM İNSANLARLA HAYVANLARI AYNI KEFEYE KOYDUM DOĞDUĞUMDAN BERİ HERKESE SORDUM YALAKALIK MANDALIKLA ALINACAK KAR NE HEPSİ DE TÜKENECEK ÖLÜNCE DÜNYA KİMLERE KALMIŞ KİMLERE NE AĞALARA NE YALAKAYA NE DE EFEYE ..............
*DEHŞET CESET LODOSSS* YERALTI MAHZENİ---MAHZEN--- *(ACEMİBİRLİĞİ)*
KİM BİLİR NE ZAMAN YAZDIM BU PARÇAYI BAYA Bİ ZAMAN GEÇMİŞTİR ARADAN HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADAN BURAYA EKLEDİM BAKALIM BEĞENCEK MİSİNİZ??? | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:21 pm | |
| wayh wayh süper olmuş sinem eline sağlık | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:21 pm | |
| yha sen bu parçamı görmemişmiydin sanki ben bunu sana atmıştım die hatırlıorum | |
|
Mc_TiFO moderatör
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:25 pm | |
| evet hatırladım vardı bende atmıştın, biraz değiştirmiştim ama nereye hangi isimle kaydettiğimi hatırlamıyorum :D:D bulursam koyarım | |
|
D.C.L Admin
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:25 pm | |
| değiştirilmiş halini çok merak ediorum valla | |
|
Mc_TiFO moderatör
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 6:32 pm | |
| tahminimce daha güzel oldu ama hem sözler senin hem de bakış açısı farkı olduundan bişey diyemiycem bi de bulabilsem | |
|
D.C.L Admin
| Konu: Geri: DeCeL'den_İLK NEFESİM Paz Ağus. 24, 2008 7:20 pm | |
| | |
|