D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: DeCeL'den_ÇATLAKÇALAR Paz Ağus. 24, 2008 6:09 pm | |
| ÇATLAKÇALAR
Çaltak çalar çatlakça çalar Beş kuruşluk bi çalıntı arabadan çatlak bi ses bu kornadan çıkan İki ayaklı kuyruklulardan sigortaları attıranlar
Hepsinde ayrı bi ayrılık war Bazıları elini göğe açar zevke gelince bitmez oyun kumar Bazıları puta tapar bazıları kaputa Hepiniz çiğ süt emmişsiniz ne bu ayrılık hala Şeytan çarpmış deyip koyarlar tabuta şeytanın işleri gelmez oyuna Şaşırmışsınız siz şeytan içinizde şeytanı takmışsınız dilinize Diliniz pabuç gibi sarkmış yere yılan gibi sokulmuş her bi ewe Eliniz durmamış sarkmış bele sinsice yaklaşır belden öteye Beliniz çok incelmiş heryerde kıçına sahip ol tamir olmazsın sen ne çare Çok gıcırtılı çalıyo bu sahne daha iyi çalıyo bozuk plak bile Haydi geçelim ikinci perdeye
Çaltak çalar çatlakça çalar Beş kuruşluk bi çalıntı arabadan çatlak bi ses bu kornadan çıkan İki ayaklı kuyruklulardan sigortaları attıranlar
Bazıları kendini yakarlar bunu aşk için mi yaparlar Bazıları günah giderir kendini kırbaçlar Cimrilerse karnı tok gözü açlar Dışarı çıkınca hepsi köpek gibi havlar Beni görünce gözleri kayar küfürlerime karşı bol iltifat war Konuşmalarıma ne kadar da ilgi war Dokuz köyün dokuzundan da kovdular Acıyı sewmezler hepsi bal yalar alı yalayan bıçaklanınca baldan da bıkar Anlar bu bal sahte oynadıkları opera hayat bi sahne Bütün oyuncuların hepsi detone bi ben mi kaldım seninle Ama geç kaldık daha çoook işimzi war bu gıcık sesinle
Şimdi iki kişimiyiz acaba yo dostum Hep ben oldum tek tabanca Sen daha yeni wardın aradaki farka çok acemisin benimle kendini bir tutma Farkımızı anla bant sararken hata yapma Bitmek üzere dayan biraz daha işte bitti başla şimdi nakarata
Çatlak çalar çatlakça çalar çatlaklar artmaktalar Sigorta atmadan gelin ayar yapalım Tiz ses bas ses sesine bi nokta koyalım Kayıt bu son hadi tekrarlamayalım Detone ses bulalım temize çıkaralım Çok acı geldi çatlakları yapıştıralım Acı biberi werdim yandılar yatıştıralım
Bak sen tayfa hadi durma dewam et acı biber yollamaya Kolpaları salla takma kafaya manyak et şunları sonra bana yolla;)
BUNU NE ZAMAN YAZDIĞIMI HATIRLIORUM SANIRIM İKİ SENE ÖNCE YAZMIŞTIM!!!YORUMLARINIZI BEKLİORUM ARKADAŞLAR | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_ÇATLAKÇALAR Paz Ağus. 24, 2008 6:33 pm | |
| sinem kendini gösetermişsin gene | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_ÇATLAKÇALAR Paz Ağus. 24, 2008 6:34 pm | |
| eh işte diorum yha şeceremizde var bu gösteriş | |
|
bebeqim_baran
| Konu: Geri: DeCeL'den_ÇATLAKÇALAR Paz Ağus. 24, 2008 7:19 pm | |
| VAYYYY KUZENİM BN İM SÜPERSİN | |
|