D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:12 pm | |
| OYUNA GELMEYİN bu çok hızlı bi oyun yetişemedim ben geriledim hep yenildim onlar gibi pi*lik yapmayı öğrenemedim vurulan sözleri midem pis değil ki yiyemedim ileri geri sara sara sonunda çıktım oyundan diskalifiye edildim herkes birbirinin ağzına sı*tı kaçtı yaktılar birbirlerini içlerine giremedim
caddeler ıssız değil sen öyle san ewlat karanlık gerçek değil görülmez bu aydınlık halk inmiş alt tabakada doymamış çıkmışken yukarıya kancıklar artmakta felsefe alt katta a.q.larım cehhenemi boylamakta benim sahamda pi*lik yapan kızgın yağa atılmakta herkes biri birbirinin ağzına sı*mamakta ben warım beni dinlerler onlar kimisi örnek alır beni taklit değil ama işleri kimisi de yeni tarz uygular s*ktir ettiklerimiz değil ama styleları ne yalaka ne de marka budalası hiçbirinin yoktur bi amacı kukla misali sürüncemedeler ne pislik hayvanlar şu sürüngenler benden sana tavsiye kulağını aç dinle beni iyice sürünme yerde sende kalk artık ayağa baş kaldır kaldır kı*ını bi işe yara çok konuşma hayvan olma şeytana uyma kimseyi takma onlar apışsınlar birbirlerine sen onlar gibi olma kalpazanlık yapmaya son ver
ortam gergin gerili teller kopcak gibiydi karabasanlar mı bastı acaba bu karanlık havayı karabasanlar kara günleri karalar mı karanlıklar karabasanlardan kurtulacak mı karanlık devirde bi aydınlık çağı ulaşacaz mı karabasanları at kafandan basmasınlar seni artık aydınlan sen karanlık kaldıkça biz batacaz bizi dinle ve uyan ses ver bana bi işaret başla tuşuna bas lan artık uyan güneşe bak bütün ışıkları yak aydınlıktan aydınlığa birlikte koşsak karanlıktakilere uyma onları bigün gelcek ezeceksin o gün çok yakın olsun hadi durma karanlığa gözünü kapat inan orası daha aydınlık açma elime bi mum aldım ve yaktım bi deste mum dağıttım ve ateş verdim hepsine hepsi yandı ve kül oldu sanarsın ama yanılma yeniden doğdular onlar karanlık geçmişlerini karaladılar hiç erimeyen bi mum gibi durmadan yandılar ben bitirdim kendimi ama sönmedim karanlığa gömülmedim p*çlerin oynadığı oyuna hiç geri dönmedim dünyada gezdi sözlerim savaşma barış derim p*çlik yapma diss imi yersin!!! ben yemedim bu oyunu sende oyuna gelmeyeceksin D.C.LODOSSS RapMahzeni
BUNA BELKİ BİRAZ EKSİ ELEŞTİRELER YAPABİLİRSİNİZ...İLK YAZDIĞIMDAN BİRAZ DAHA DEĞİŞİK BAZI BÖLÜMLERİ GEÇEN SENE YAZMIŞTIM BU SENE Bİ KAÇ AY ÖNCE ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE ÖYLECE AKTARDIM SİTEYE... | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:23 pm | |
| eline emeğine sağlık sinem çok güzel olmuş | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:24 pm | |
| bişi diil valla aklıma ne gelirse anında bulduğum bi yere yazıorum biraz toparlıorum böle oluo işte | |
|
stifler Admin
| Konu: Geri: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:24 pm | |
| akşam tekrar okuyup yorumlucam cnm | |
|
stifler Admin
| Konu: Geri: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:27 pm | |
| yanmak eylemini onlara vermemliydin.. o şerefsizler hep yaqan oldular.. ama düşüncelerini direk ben buyum dercesine ortaya koymuşsun,cesaretinden dolayı teşekkür ederim.. duyarlı bi arkdaşımın daha olması beni mutlu etti.. | |
|
D.C.L Admin
| Konu: Geri: DeCeL'den_OYUNA GELMEYİN(diss) Paz Ağus. 24, 2008 6:28 pm | |
| haklısın yakan hep onlar oldular ama zaten mecazi anlamda sölemiştim o lafı yorumun için saol ayrıca duyarlılıkta bize yakışır dimi | |
|