D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: ŞEBNEM FERAH_Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar Paz Ağus. 24, 2008 10:42 pm | |
| öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin
öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin
bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun
rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle
çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar
öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin
bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni
bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun
rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle
çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: ŞEBNEM FERAH_Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar Paz Ağus. 24, 2008 11:31 pm | |
| güzel şiirdi sinem sağol :S;) | |
|
stifler Admin
| Konu: Geri: ŞEBNEM FERAH_Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar Ptsi Ağus. 25, 2008 12:15 am | |
| bu şarkı bende sanaydı , forumda konu açıp paylaşmış olman mutlu etti ama çok güzel bi şarkı hakkaten ! | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: ŞEBNEM FERAH_Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar Ptsi Ağus. 25, 2008 1:05 pm | |
| evet harbiden süper bi parçaymış beğendim | |
|
DENNİZS
| Konu: Geri: ŞEBNEM FERAH_Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar Ptsi Ağus. 25, 2008 10:36 pm | |
| hıı şimdi çalan bu parça sanırım sözleri baya uzun bi tek nakaratını ezberledim | |
|