sen bir yalansın bense o yalanın içinde savrulup gitmiş masum sevgisi olan bir insan
istifamı verdim bu aşktan kaderimi yazarım en baştan anladım ki; senin yüreğin ya demirden ya da taştan
.Ölüm Her Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin,Savaş Sloganlarımız Kulaktan Kulağa Yayılacaksa,Ve Silahımız Elden Ele Geçecekse,ÖlüM HoŞ GeLdİ SeFa GelDi
Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum
.Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN
.!!!
Kîn døLuyum "KAN" kuSuyøRum.
KînîmLê yâ$âyîp NêfRêt'îmLê õLêcêkSîñ.
NêfRêt êtmêk ß1r SâñãttIr! NêfRêtîmSîñ.
Dün Senin için bir kuRban keStim haLâ biLekLerimden "KAN" Lar akIyoR!
bir yaLnızLıktı haykırışım hepiniz'my Sağırdınız
.Karanlık`lar a sordum Seni.
Sadece bir bakış için erteledim intiharımı.
Geceler yetmez gibi gündüzlerimide kararttın.
Her yer RenkLi oLSadaâ "KARANLIK" ta ne qörebiLirSin'ki?
YaşamLa ölüm Arasındaki o ince çizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar
Ayagım Kayınca çığlıklar
Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor biryerlerden
.Siyahta Gerçektir ama O'nu anlayabilirsen
Anla ki bu duyguyu yaşa
Ölüm duygusu gibi bi şey bu
Bazen bir zevk,bazen de acı veren
Siyahımız,Siyahınız,Siyahları
Siyahımı Verin Bana..!!!
sefqi saNa çoq qeLdi.. bNdN bÖyLé Uzaq oLaLm
Al hançeri vur hadi sırtıma..Namerdim dönüp de bakarsam ardıma,acıma nasılsa kahpelik son moda
Bitti mi söyliyceklerin, yıllarca biriktirdiklerin, buruşuk kağıtlar gibisin, sen ve gereksiz cümlelerin!!
Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir..
Birkaç boş kovan, üç beş silik satır, kurumaya yüz tutmuş gözyaşları senden bana son kalan..
Uçurumdan düşerken bile tutunacak dalım olsan yine sana muhtaç olmam ölürüm daha iyi
Sen hayatı bana zehir ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim...
> ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$...
> BuĞuLu cAmLaRdA kİ SöZlEr gİbİsİn!!!NeFeSiM OlMaDaN SeN BiR HİÇSİN!!!
> GüN GeLiR GöZüMDeKi HeR DaMLa YaŞıN TeK TeK HeSaBıNı SoRaRıM...
> BeNiM SeVGiMi YıKaCaKTa GeÇeCeKTe üSTüN BiR SeVGi YoKTuR...
> Sevgime ihanet eden sevgiliyi kurşuna dizerken eğerki titrerse o elim o titreyen elimi kezmezsem işte o zaman namerdim...
> Bugün senin için bir başkasını terkeden yarın bir başkası için seni terkeder..!
> << LaNeT OLsuN SevMişiM!!! GönLüMü VerMişiM!!! ŞimDi İsE DeriNDeN YarALı Bu YüReĞiM!!!!!! >>
> >>>SeNDeN BaŞKa HiÇ BiRŞeYi oLMaYaN BeN SeNDeN BaŞKa HeRŞeYi oLaN iNSaNLaRa aCıRıM
> Ben seni dünyalara değişmezken, SEN BENİ SATTIN!
> İçimdeki Nefreti değil itfaiyeler, denizler söndüremez! Sen ki insafsız çıktın, beni yaktın!
> Yaşamak güzel olsaydı, doğarken ağlamazdım !
> Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi?
> Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir..
> Kaderimi sen mi çizdinki ölümüm elinden olsun!
> Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin.