Mahzen_Yer6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mahzen_Yer6

yer6 mahzeni

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
< class="" height="25">
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
< class="" height="25">
En son konular
» 2PAC(Tupac Amaru Shakur)
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 16, 2009 12:50 pm tarafından

» !!!!!!!!
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 10:56 pm tarafından

» üstteki üyeye şarkı armağan et
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 10:56 pm tarafından

» VARMI BAKİM SORUNUZ SORUNUNUZ:)
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 10:49 pm tarafından

» seinin için en iyi hayat şartları
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePaz Kas. 30, 2008 7:26 pm tarafından

» Milyonlarca modem çöpe gidecek
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimeC.tesi Kas. 01, 2008 1:49 pm tarafından

» animasyon öncesi
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 10:40 pm tarafından

» merhaba arkadaşlar
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimeÇarş. Ekim 22, 2008 7:14 pm tarafından

» slllllllllm millettttt:)ben selmin:)ankaradan:)yarışmacı arkadaşlara başarılar:)
Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimeÇarş. Ekim 22, 2008 7:10 pm tarafından

< class="" height="25">
Forum
< class="" height="25">
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
< class="" height="25">
Ortaklar
< class="" height="25">
Forum

Otobüs şoförlerine bıyık yasağı

2 posters
YazarMesaj
stifler
Admin

Erkek

Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Empty
MesajKonu: Otobüs şoförlerine bıyık yasağı   Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 2:27 pm

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından Metro Turizm, otobüs şoförlerine bıyık bırakma yasağı getirdi.

Türkiye genelinde yolcu taşımacılığı yapan ve yaklaşık 7 bin personeli bulunan firmada çalışan otobüs şoförlerinden bazıları, yönetim tarafından alınan ''bıyık kesme'' kararına çeşitli bahaneler öne sürerek direnmeye çalıştı. Ancak işini kaybetmek istemeyen bazı şoförler, yıllardır bıraktıkları bıyıklarından vazgeçti. Bazı şoförler ise bıyıklarını kesmeyi kabul etmeyerek işten ayrıldı. Yasağın, hacı olan otobüs şoförlerini kapsamadığı bildirildi.

Metro Turizmin Doğu Karadeniz Sorumlusu Osman Erçetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bıyık konusunda bugüne kadar şoförlere standart getiremediklerini belirterek, herkesin farklı şekillerde bıyık bıraktığını, bunun hoş bir görüntü oluşturmadığını söyledi.

Yolculardan şikayet gelmese de bu konuda rahatsızlık olduğunu belirten Erçetin, ''Bu sorunu halletmek için de firmamızın üst düzey yöneticileri, en iyi yolun bıyıkların kesilmesi olduğuna karar verdi'' dedi.

Erçetin, firmanın uygulamaya koyduğu bıyık kesme zorunluluğunu duyan birçok şoförün karara ilk etapta tepki gösterdiğini ifade ederek, ''Kimisi, 'ben 30 yıldır bıyıklıyım, kesmem', kimisi 'karım kızar', kimisi 'bıyık Karadenizlinin simgesidir' diyerek tepki gösterdi. Hatta birçoğu işi bırakma aşamasına geldi. Ama kısa süre sonra hepsi bu uygulamayı kabul ederek işlerinin başına döndüler'' diye konuştu.

Yaklaşık 23 yıldır otobüs şoförlüğü yaptığını belirten Kahraman Kartal, bıyıklarından vazgeçmek istemese de işini kaybetmemek için karara uyduğunu söyledi.

Kartal, uygulamaya direnmeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Bir ay kadar çeşitli bahaneler ileri sürerek, uygulamadan vazgeçilmesini istedik ama olmadı. Çoluk çocuğumuz var, ev bakıyoruz, kredi aldık, Bağ-Kur prim borcunu ödüyorum. Çalışmak zorundayız. Mecburen kestik ama öyle zoruma gitti ki tahmin edemezsiniz'' diye konuştu.

Bıyık kesme kararına uymayan 50 yaşındaki Nihat Sungur ise bıyıklarını kesmesinin mümkün olmadığını söyleyerek, firmadan ayrıldı.

Sungur, 25 yıllık otobüs şoförü olduğunu belirterek, ''Gelmişim 50 yaşına. Bana bu yaştan sonra 'bıyığını kes' diyorlar. Kafamı keserim bıyığımı kesmem dedim, işi bıraktım. Böyle saçma bir kural olur mu? Bana uymaz'' dedi.

Bıyık yasağı üzerine işten ayrılan otobüs şoförü Ali Yazar Tonyalı da bıyıklarını kesmesinin mümkün olmadığını belirterek, istifa ettiğini ve kamyonculuk yapmaya başladığını söyledi.

-''AMAÇ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ''- Metro Turizm Genel Müdürü Sinan Solak da kararın müşteri memnuniyetine yönelik olduğunu söyledi.

Solak, ''Çalışma hayatında kılık kıyafet, saç, sakalın düzgün olması çok önemlidir. Buna bir standart getirmek zorundaydık. Otobüs kaptanları sürekli müşterilerle iç içe olan kişilerdir. İnsanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sağlıklı olarak verme çabası içindeyiz. Bu anlamda AB standartlarını yakalamaya çalışıyoruz'' dedi.
https://mahzenyer6.yetkin-forum.com
D.C.L
Admin
D.C.L

Kadın
rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!

SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!!

Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Empty
MesajKonu: Geri: Otobüs şoförlerine bıyık yasağı   Otobüs şoförlerine bıyık yasağı Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 3:46 pm

hacıları nie kapsamıomuş hayret bişi...özellikle siyasi görüş nedeni de var bu işin içinde!!!solcu bıyığı sağcı bıyığı filan fistan her neyse işte saçma sayılabilcek bi yasak bize ne zararı var sakalı anladık da bıyık ne alaka yha
https://mahzenyer6.yetkin-forum.com

Otobüs şoförlerine bıyık yasağı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-