D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Hayki&Fünye_Uyuyorum Bİ dakka :D:D:D Ptsi Eyl. 08, 2008 7:05 pm | |
| Yah
ihtilal big boys
Yah
HAHHA
HOH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HoHooooo
VOVVVV VOVV
Yaw hayt
_________ NAKARAT _________
Lan fünye Evt hayki nee var lan Kalk dinle Ah uyuyorum bi dakka Kanka harbi parça manyak oldu Gelde sende girde kopsun iyice dostum AHHHH Geliyorum tamm lan
GAAK
Fünye ;
Artık deli ettin beni şerefsizin oğlu, Kıskançlık kanında var gözlerin buğulu Yeni yetme adınla pirimde yaptın Sonrada gidip milleti atarda yaptın
Sayemde sen pi* buralarada geldin Düne kadar çöp mikrofonla haşır neşirdin Mohi sen valla seviyeni bilmedin Ama herzaman benim en baba özentimdin
Lyric lerimi kopyalayıp kayıtlara girdin Bana kafa tutmayıda iyi becerdin, Başkalarını küçük görüp kendini överdin Ama sen aslında bir b*k degilsin,
Yaptıkların birazda arabeske kacıyo Akşam olumu istersen fünye düzeltiyo İki tane güzel yorum gö*ünü kaldırıyo İhtilalin komteksileri seni hiç sevmiyo
NAKARAT _________
Lan fünye Evt hayki nee var lan Kalk dinle Ah uyuyorum bi dakka Kanka harbi parça manyak oldu Gelde sende girde kopsun iyice dostum AHHHH Geliyorum tamm lan
Hayki;
HOP HOP HOP Bi dak PU PU Pu puşta bak bi sende kimsin BU BU BU mikrofon benim lan elini çek be aptal MC O dudu duklarınla gitte sakso çek be kan*ık MC Üç söyledim bir anladın kusura bakma aklın eksik
Gelipte 10da beşimi taktir etsin önce Sonra gerida kalan o 10da 5ide anca taklit eder bence APtalca bi çözüm bul ve kendini yak nee dersin Desem gidipte yakar manyak boşver gebersin
Hareket etme kafanı gözünü yararım Adamı gördüm harbi piskopatmış amma, taramalıyla saçımı taradı anca Yapıcı ol lan alçak bana derdi nolcak Rapimi duydu mal surat bi pancar, Yürü git bitlen yada gel Bizi gör kitlen ama bel kırılır birden öteden Beriden dırdır eden her deliden bıktım bu sefer Belime vurdu hakkaten tribe girdim amma ben Limon ketende durmadan icat eder Dolayısıyla bu yüzden hiç durmamam icap eder Kolay ı sen seç hayki iş sorulsada Halleder Ayıp degil beceremezsen yardın iste gelelim Bende beyin farksız kütüphaneden
Huhuhahaha
NAKARAT _________
Lan fünye Evt hayki nee var lan Kalk dinle Ah uyuyorum bi dakka Kanka harbi parça manyak oldu Gelde sende girde kopsun iyice dostum AHHHH Geliyorum tamm lan. | |
|