D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Hayki&Yas-Ezil Büzül Ptsi Eyl. 08, 2008 7:18 pm | |
| Hem ezil hem büzül ökküzün ökküzü Yas rapin en delikanlı kız öncüsü Dürzü bi gör bizi körmüsün embesil Önsözüm hayki rapin deli sözcüsü
=Hayki=
Hayki yaslanırsa nazlanma bu değil paslanmaz Demek aslansın o zaman az kalkta boyunu görelim Asfaltla bir edelim o suratını g*t varsa diren Ben dinazor yere sermek zor gibi yolumu kapatamadı fırtına yada tipi Bunca yıldır kurcalamakatını özür dilerim ama vermem sana p*p* Asılacak her kuduz itin hazır ipi ekibimde her personel tazı gibi koşar Tek bir şans bunu başarıp sadece karı gibi kaça bilen yaşar! Hayki ve yas sana kasten bastı azdır o kafana mermiden bi yastık Bizler kapamadık ağzı en kıralını dik önüme biter şarjı Hadi çekildik aradan kolay gelsin eski dost düşmana moral versin Maşallah yalakaların arası pek sıkı fıkı alayı muradına erdi Kı*ını toparla geriden topalla oyunu bozan ozan beni tek bi zarla Başını kopartan flow'a varda gene kusura bakma baba rapin mezarda İnadına ite kaka kafanızı boka sokan adamım aga korkma sana MotheFucka demem Bana laga luga yapma moruk bi kuklasın sadece kendini güldüre bilen
(Nakarat)(x2)
Hem ezil hem büzül ökküzün ökküzü Yas rapin en delikanlı kız öncüsü Dürzü bi gör bizi körmüsün embesil Önsözüm hayki rapin deli sözcüsü
=Yas=
Kapa çene kenefi best elever es ele güne dön ekseninde vede çok abes Kan kokusu pis kafa dibe lafa söze vede tek bestemle Mini mini bi bebe agucuk agucuk o küçük o küçük beynini öyle bi patlatırımki çakinin pabucu dama atılır Adam ol deli gibi saygını göstereksin Saygının anlamı kaygına kaygan yok fay hattına haccetmiş Yep kurgularını kur vede oyna boş gelebilecek kimleri sorguya çekip Bilgini fondaya kopyala kopyanı koynuna sakla Sersefilin sefilin yeri belliymiş her sefilin eli ketreymiş Pet takacak künlere paspal şimdi bana bi MİC. gerekli En kefilinden her seferin ferdini yolla Derdini üstele kendini sermese yerlere Kesmese yapılacak her biri vesvese bizdeki şans kafamıza sıçmaz Dala bile konmaz o piti piti gel tinimini kızı yere ser bakmasa nadide ahbesken dört tarafın mesken her bir üçünden ikisine zorla güzellik çeksem Çokmu geldi sana yattı balık yüz üstü yatsın kalabalık alabula etrafında Arkanı dönme ön tarafından aksın Kaygın ! | |
|