| aşk.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
stifler Admin
| Konu: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 3:42 pm | |
| Ask yagmurda ıslanmaya benzer Sırılsıklam olursun üşümekten titrersin Ama hep yalnızsın ve tek basınasın Hiç dusunmezsın,derdı tasayı hiç umurunda olmazdunya......
İşte ask boyle birsey bitanem, Sırılsıklam asık olursun Yerı gelır ağlamaktan gözlerin kızarır... Ama sonunda bir tek sen varsındır bu yolda. Hiç dusunmezsın ondan baskasını
Sadece kosarsın ve ıslanırsın Bır de yanımda o olsa dersın Ama o hıcbır zaman Senın oldugun kadar cesaretlı olamaz.... O yagmurda ıslanmaktan kacar, Tıpkı asktan kactıgı gıbı...
Sevmeyi bilemez yalnızdır Yenı ayrılmıstır sevgilisinden Hep sevilmiştir, birileri tarafından... Hiç sevmemiştir,sadece sevılen olmuştur, Sevmeyı bilemez cunkı o Hıc yagmur altında ıslanmamıştır | |
|
| |
stifler Admin
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 3:43 pm | |
| Aşk ki gerçek degilse,tutkusu olmaz Ateşi koze doner, kokusu olmaz Aşık olan gun,gece ay ve yıl yanar Guneş ısık rahat ve uyku olmaz
Eyvah ki aşksız gonul dınden sayılmaz! Yanmazsa aşkla o gonulden sayılmaz! Sevmeden gecırdıgın bır gun varsa; O gun bosa gecmıstır gunden sayılmaz!
Bır yurekkı yanmaz; yurekmı denır mı ona? Sevmek haram, yuregınde ateş olmayana Bır gününü sevgisiz geçirdinse yazık En boş geçen gunun o gundur; ınan bana!
OMER HAYYAM | |
|
| |
stifler Admin
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 3:43 pm | |
| güneşin nurunda o gülen yüzün o yalan sözlere artık kalbim tok ruhumu ağ gibi sardıda hüzün yeniden beklemeye cesaretim yok | |
|
| |
stifler Admin
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 3:44 pm | |
| Seni; beşinci mevsimi yaşar gibi, kuşun kanadında yol alır gibi, sevdanın tüm renklerini yaşar gibi seviyorum. Seni; canımın ötesinde bir can gibi, anasına muhtaç bebek gibi, suya hasret ağaç gibi seviyorum. Seni; tanrının bana hediyesi gibi, güneşin içimi ısıttığı gibi, gülün kokusunu sevdiğim gibi seviyorum. Seni; güne hasret gece gibi, çölde görünen vaha gibi, mabedimdeki el değmeyecek yerin gibi yürekten ve sınırsızca seviyorum. | |
|
| |
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 4:22 pm | |
| hepsi de çok güzel! özellikle ilki ve sondaki...kimin yazdığını da yazsaydn daha ii olurdu bi tek ömer hayyam ı yazmışsın (şair olarak) | |
|
| |
stifler Admin
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 5:05 pm | |
| seyyah yazarım bundan sonra o zaman .. benm olmayan ömer hayyamdı yazdm | |
|
| |
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 5:21 pm | |
| sen misin yani onları yazan gerçekten güzel yazmışsın aramızda şairler varmış haberimiz yok | |
|
| |
DENNİZS
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 11:38 pm | |
| sen kendine bi bak önce sen de güzel yazıyosun ama arkadaş da güzel yazmış yüreğine sağlık | |
|
| |
D.C.L Admin
| Konu: Geri: aşk.. C.tesi Eyl. 20, 2008 11:47 pm | |
| bence eren benim yazdığım 200 şiirin hepsine bedel 3 şiir yazmış | |
|
| |
DENNİZS
| Konu: Geri: aşk.. Paz Eyl. 28, 2008 9:40 pm | |
| - D.C.L demiş ki:
- bence eren benim yazdığım 200 şiirin hepsine bedel 3 şiir yazmış
saçmaladın yani | |
|
| |
| aşk.. | |