D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Seni Seviyorum... Cuma Ağus. 22, 2008 6:43 pm | |
| Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? Seni Seviyorum : Anlaşıldı. Tamam... Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... Seni Seviyorum : Havalardandır, bana da oluyor bazen... Seni Seviyorum : Et olarak mı, ruh olarak mı? Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? Seni Seviyorum : Çok hoş... Peki başka ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur... Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevişini seviyorum. Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, şimdi ne olacak? Seni Seviyorum : İyi de bunun sosyal güvencesi, sigortası filan var mı? | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum... C.tesi Ağus. 23, 2008 2:13 pm | |
| Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur...
bu işler zor işler yau, | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Seni Seviyorum... C.tesi Ağus. 23, 2008 2:16 pm | |
| zor olduğu kadar saçma ve komik işler | |
|