D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Para Bozdurmak Cuma Ağus. 22, 2008 6:43 pm | |
| -------------------------------------------------------------------------------- -şu parayı bozabilir misiniz? -neden?senin cesaretin yok mu?
-şu parayı bozabilir misiniz? -bozarım ama ağzım da baya bozuktur,arada sen de bozulma sonra!
-şu parayı bozabilir misiniz? -bozdurma bence,bozdurunca hemen harcıyo insan.
-şu parayı bozabilir misiniz? -tabi bozarım,evde de bugün televizyonu bozdum sabah sabah.hadi hayırlısı bugün bozmaktan yana gidiyo.pardon bakire miydiniz bu arada?
-şu parayı bozabilir misiniz? -ben bozamam da bizim oğlan bozar.oyuncak yetişmiyor.Allah sizi inandırsın.
-şu parayı bozabilir misiniz? -yetenek testi falan değil umarım bu...
-şu parayı bozabilir misiniz? -bozamazmışım gibi mi duruyor çok şaibeli sordun da!
-şu parayı bozabilir misiniz? -bozamazsam başıma bi iş gelmez di mi?
-şu parayı bozabilir misiniz? -senin haftalığı düşürelim biz,böyle dertlerin olmasın oğlum.
-şu parayı bozabilir misiniz? -şaka mı bu babacım,verdiğin harçlık hangi bütün parayı bozabilir ki?
(alıntıdır) | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Para Bozdurmak C.tesi Ağus. 23, 2008 2:09 pm | |
| phuhahahaahaha koptum yau
-şu parayı bozabilir misiniz? -tabi bozarım,evde de bugün televizyonu bozdum sabah sabah.hadi hayırlısı bugün bozmaktan yana gidiyo.pardon bakire miydiniz bu arada? | |
|