D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Ceza'nın Kardeşi Kız MC_AyBeN_ Cuma Ağus. 22, 2008 6:47 pm | |
| ayben biyografi
--------------------------------------------------------------------------------
22 Eylül 1982'de İstanbul Üsküdar'da doğan Ayben İlköğretimini babası Danyal Bey ve abisi Ceza gibi ilkokulu Bağlarbaşı İlköğretim Okulunda tamamladı.
Liseyi ise Üsküdar Cumuhuriyet Lisesi'nde.Şu anda Açık Öğretim Üniversitesi'nde işletme okumakta.
şu günlerde yeni albüm hazırlıklarında.Seslendirdiği şarkılar..
1999
Nefret - Meclis i AlaYüzyüze 2000
Nefret - AnahtarDoğru Olan Zordur 2001
Narcotic - Beyaz KaranlıkDoğuştan Katil 2004
Ceza - RapstarSinekler ve Beatler , Araba 2005
Aylin Aslım - GulyabaniGelinlik Sarhoşluğu 2005
Fuat - Her Ayın Elemanıİllegal , Ayben'de 2005
I-BenUnderground 2005
Mihenk TaşıSukutu Hayal 2006
AybenGünlerin Ağlak 2006
-Kadıköy Acil Bekler 2006
-Understation Jingle 2006
-Rap Benim 2006
Nil KaraibrahimgilPeri 2006
Emre ft. AybenYetenekoloji
Aşağıdaki etkinliklerde ve konserlerde yer aldı
Yerli Plaka Tanıtım Partisi Balans 34 Hiphop Live Party Fairuz Derin Bulut & Ayben - Peyote , Plaqq , Antalya Crimson Konserleri 81 Low Life Party Gebze Hiphop Time Party Studio Live Ceza Konseri Onyedi Rock Festivali 2 Converse Unimayfest Hiphoplife boom HIP HOP & BEYOND 1 / KREUZBERG - KADIKÖY JAM İstanbul Hiphop Festivali 2 Ceza Bursa Konseri Izmir Fest 2006 Yeditepe Üniversitesi Bahar Şenliği Hiphop Underground Live 2 İstanbul Hiphop Festivali - Maslak / Venue (Burada RZA ile sahne aldı) h2000 Hiphop Festivali Fight of free Stylers 1 ve 2 Rock'N Coke 2005 İstanbul Hiphop Festivali 2005 (Levent Gösteri Merkezi) Aylin Aslym ile Fanta Türkiye Turu Prodigy Konseri Alt Sanatçı Cream Fest Harley Davidson Fest Yeni Melek Ceza Konseri Babylon Ceza Konseri Buzhol Ceza Konseri İndigo Ceza Konseri Manastır Ceza Konseri Old City Ceza Konseri Kemancı Underground Party Ankara Migros Ceza Konserleri Antalya Hiphop Festivali Mimarsinan Festivali Almanya Konserleri
Tv Programları ve Filmler Hip-hop-o-tam - Numberone TV 5N 1K - CNN Türk Televizyon Makinası - Kanal D Beyaz Show - Kanal D Crossing the Bridge - Fatih Akın 2005 Ceyhun Yılmaz Show - Cine5 Dream Tv Ceza Weekend Kanal D Çocuk Klübü | |
|