D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Denizde Sen Cuma Ağus. 22, 2008 8:07 pm | |
| önceden; geceleri gökyüzüne bakardım belki sende bakıyorsundur diye şimdi kafamı bile kaldırmıyorum sen karşıma çıkarsan olur ya belki görürsem seni dayanamazda ağlarsam gururum yere düşmesin istemem
sadece denizlere bakıyorum ordan baktığımda sen gelmezsin çünkü hep denize akıtıyorum gözyaşımı içimdeki seni bırakıyorum denizlere seni sarsınlar benden alsınlar yüreğimden çıkarsınlar diye çünkü taşınmaz bu sevda acısı sadece atılır koyu mavi karanlık denizlerin en derin köşesine...
koyu mavi denizlerde yansımanı görüyorum arkamı dönüyorum senin hayalin elinde çiçekler yüzünde o tatlı tebessümün gözümden bir damla yaş denize akıyor düşşermiyim bundan sonra denize atlasam seni bulurmuyum sadece benim olur musun gözyaşımlar birlikte denize atlıyorum ve hayat filmini geri sarıyor ilk günleri hatırlıyorum ve seni özlüyorum derinlere iniyorum nerdesin hala yoksun sevdiğim
"derler ki sevdiğinden ayrılıpta denize bakıp onu düşünerek ağlayan ve gözyaşını denize akıtanlar bir dahaki sevdalardan mahrum kalırlar ve içlerindeki sevda yerini ya nefrete bırakır ya da denize atlamaya neden olurmuş...sevda acısı çekenler deniz kıyısına gittiklerinde denizde gözyaşlarından akan sevdiklerini gördükleri için denize atlar intihar ederlermiş..." | |
|