D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Unutamıyorum Cuma Ağus. 22, 2008 8:11 pm | |
| Sensiz geçen günlere Uykusuz gecelerime İçimdeki bitmez kedere Senin adını yazdım
Bazen yıldızlar kadar uzak Bazen de yakın şu yaralı yüreğime Gözlerin sanki bir tuzak Ben içinde tutsak kalıyorum
Yakınlığın bile özletir Uzaklığınsa delirtir Ömrümün karanlık günleridir Seninle ya da sensiz yaşayamıyorum
Uzaklara gideceğim Derdimi, gözyaşımı toprağa gömeceğim Bir daha kimseyi sevmeyeceğim Ama yürek bu aklı dinlemiyor
Deli inattır bu Sevdamın ayrılık mı olacaktı sonu İçim, yüreğim kör bir kuyu Sensizliğe gömülmüşüm unutamıyorum... | |
|
Mc_TiFO moderatör
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 37 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Unutamıyorum Paz Ağus. 24, 2008 5:49 pm | |
| güzel şiir sinem kim yazdı?? | |
|
D.C.L Admin
Mesaj Sayısı : 677 Nerden : YERALTI MAHZENİNDENNN!!! rapmahzeni : GÖZÜNÜ KAPAT İNANKİ ORASI DAHA AYDINLIK BU YOBAZLAR ÜLKESİNDEN!!!
SAHTE ARKADAŞLAR'ın AÇIKLAMASI BUDUR=>SEVİNCİNİ PAYLAŞ ÜZÜLÜNCE GÖSTERMELİK YANAŞ SİNİRLENİNCE DEFOL UMURLARINDA BİLE OLMAZ!!! Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Unutamıyorum Paz Ağus. 24, 2008 5:52 pm | |
| kendi kalemimizden bölümüne eklediğime göre ben yazmışımdır dimi tevfik | |
|